fotografie de nuntă

Unde Lumina întâlnește Viziunea, Arta se desfășoară și poveștile sunt pictate pentru totdeauna

Ca fotograf, obiectivul meu nu este doar să capturez imagini; este să creez tablouri vizuale care să reflecte esența poveștii unice a iubirii voastre. Cred în alchimia luminii, unde fiecare rază devine o pensulă, pictând în fiecare moment pentru a crea o capodoperă.

Te invit să descoperi conceptul meu: LUminăVIziuneARtă – LUVIAR

Mă numesc Mihai Andrei Popa și de peste 14 ani redau povești de dragoste prin intermediul fotografiei.

Sunt un călător pasionat în universul fotografiei, am început cu fotografia pe film și am evoluat într-un povestitor al ”griurilor colorate” timp de 10 ani.

Fiecare fotografie pe care o creez este o poveste, iar culorile  devin instrumentul meu pentru a captura emoții autentice și momente pline de sens. Am avut onoarea să primesc premii în numeroase saloane de fotografie din țară, recunoscând pasiunea și dedicarea cu care transform fiecare imagine într-un tablou memorabil.

Pasiunea pentru fotografie m-a condus și către calea educației, unde am avut privilegiul să împărtășesc cunoștințele mele la Școala Populară de Arte din Cluj-Napoca. Acolo, am descoperit bucuria de a inspira și de a ghida viitoarele generații de artiști fotografi.

Cu mândrie, pot spune că am obținut Diploma Aniversară Meritul Cultural în 2018, marcând contribuția mea la dezvoltarea artei și fotografiei.

Absolvent al Universității de Artă și Design Cluj-Napoca, sunt nu doar un fotograf, ci și un povestitor vizual, explorând și experimentând cu fiecare cadru pentru a crea imagini care să rămână întipărite în inimile celor care le privesc.

Ca membru fondator al Asociației Studenților Universității de Artă și Design Cluj-Napoca, particip activ la comunitatea artistică, promovând creativitatea și schimbul de idei.

Am organizat workshop-uri de fotografie, unde am împărtășit pasiunea mea și am explorat împreună diverse aspecte ale artei fotografice.

Pentru mine, fotografia nu este doar o îndeletnicire; este o călătorie continuă în lumea fascinantă a poveștilor vizuale. Cu fiecare clic, îmi propun să surprind esența și frumusețea fiecărui moment, creând astfel amintiri care rezistă în timp.

Sunt aici pentru a vă însoți în călătoria voastră, pentru a transforma fiecare eveniment într-o poveste vizuală memorabilă.

Haideți să explorăm împreună această lume minunată a imaginii fixe!

 

ZIUA NUNȚII ESTE, FĂRĂ ÎNDOIALĂ, DESPRE VOI DOI. 

Ați lucrat cu pasiune și devotament timp de mai bine de un an pentru a organiza acest eveniment. Ați pus suflet și grijă în fiecare detaliu, iar astăzi este rezultatul muncii voastre. Este o zi despre voi, despre bucuria voastră, despre a vă împărtăși dragostea cu familia și prietenii voștri apropiați.

În această călătorie, veți descoperi că lucrurile pot lua uneori o direcție neașteptată. Dar să nu vă pierdeți niciodată zâmbetul și bucuria. Această zi este despre dragostea voastră și, indiferent de ceea ce poate apărea, este important să vă continuați călătoria cu inimile deschise și cu bucurie în suflete.

Așa că, dragii mei, savurați fiecare moment, bucurați-vă de voi, de familia voastră și de prietenii voștri care sunt aici să sărbătorească alături de voi. Astăzi este o zi unică, iar fiecare moment este o amintire în construcție.

Să fie plină de iubire, râs și bucurie!

 

IATĂ DE CE ALEGEREA MEA CA FOTOGRAF PENTRU ZIUA VOASTRĂ SPECIALĂ ADUCE CU SINE O EXPERIENȚĂ CU ADEVĂRAT REMARCABILĂ:

Viziune artistică – aduc la viață nu doar momente, ci povestea unică și emoțiile voastre.

Empatie și conexiune – mă implic în mod autentic în fiecare eveniment, stabilind o conexiune emoțională cu voi și invitații.

Experiență vastă – vă asigur că fiecare moment va fi capturat cu pricepere și pasiune.

Flexibilitate și adaptabilitate – mă adaptez rapid la orice situație neprevăzută.

Prezența Unui Coleg: În funcție de oferta aleasă de voi, pentru a acoperi mai multe locații și pentru a asigura că niciun moment special nu este ratat, colegul meu va fi prezent alături de mine.

Ajutor în Stabilirea Programului: Sunt aici nu doar pentru a realiza fotografii, ci și pentru a vă ajuta să vă stabiliți programul în mod convenabil.

       Haideți să creăm împreună amintiri care vor rezista testului timpului!

 

INVESTIȚIA VOASTRĂ

Am pregătit pentru voi 3 oferte care acoperă nevoile voastre.

 

STANDARD

Acoperirea întregii zile

700-1200 imagini finale

Galerie online

950 Euro

 

PREMIUM

Acoperirea întregii zile

700-1200 imagini finale

Galerie online permanentă

Album tip carte formatul 20/60 cm (deschis)

1100 Euro

 

EXCLUSIVE

Acoperirea întregii zile

700-1200 imagini finale

galerie online permanentă

album tip carte formatul 30/60 cm (deschis)

Un asistent pe toată durata evenimentului

1300 Euro

 

EXTRAOPȚIUNI/EXTRACOSTURI

Ședința foto înainte de nuntă – maxim o oră – 100 Euro (în județul Cluj)

Ședința foto după nuntă – maxim 3 ore – 200 Euro (în județul Cluj)

Taxă in plus pentru nuntă de noapte – 150 Euro

 

Cu mine, nu veți primi doar fotografii, ci o călătorie captivantă și personalizată în lumea amintirilor vizuale. Cu fiecare clic, vă invit să retrăiți acele momente magice și să păstrați vii emoțiile unice ale zilei voastre speciale.